Melano Jewelry

Melano Jewelry

Melano is het leukste sieradenmerk van Nederland. Waarom? Goede vraag! Melano sieraden kennen oneindig veel mogelijkheden dankzij het unieke verwisselbare concept en de vele stacking mogelijkheden! Door middel van een schroefdraad bij de Twisted, Vivid en Globe collecties kies jij iedere dag een eigen kleur steen uit om te matchen met je outfit of mood. Shop vandaag nog jouw favoriete ring, ketting, armband, hanger of oorbellen en ervaar het het plezier van combineren.
De zekerheden van https://melano-jewelry.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest