Android-Privacy.com

Android-Privacy.com

Android-Privacy.com faciliteert cursussen en telefoons om mensen te helpen met het behouden van hun privacy. Privacy is een mensenrecht welke voor iedereen beschikbaar moet zijn. Niet alleen voor nerds!

Het behouden van je privacy kan technisch gezien een ingewikkeld proces zijn. Wij helpen onze klanten hier mee met onze kant-en-klare Snowden Smartphones. Daarnaast krijgen onze klanten toegang tot een online omgeving, waar ze leren over privacy-vriendelijke applicaties en hoe ze deze kunnen gebruiken.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.