HappyShare
HappyShare is in het leven geroepen om letterlijk wat meer blijdschap te verspreiden! Door de corona (covid-19) pandemie mochten we elkaar even niet meer knuffelen en was natuurlijk balen. Maaaar je kon/kunt iemand wel een heerlijke knuffel geven via HappyShare, hoe leuk is dat! Daarom zijn wij HappyShare gestart, zodat wij iedereen kunnen helpen een beetje blijdschap te verspreiden via leuke producten.
De zekerheden van https://www.happyshare.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.