Verfstein.nl

Verfstein.nl

Hoge kwaliteit verf koopt u bij Verfstein.nl, de webshop van verfspeciaalzaak Eerenstein uit Zwolle. Bij ons kunt u terecht voor de beste verf in de mooiste kleuren. Bijna 70 jaar aan ervaring in de verfbranche vormt onze basis voor kwaliteit en vertrouwen.
De zekerheden van https://www.verfstein.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Verfstein.nl is de webshop van verfspeciaalzaak Eerenstein & Boer. Een Zwols familiebedrijf waarbij inmiddels de derde generatie actief is. Bij ons kunt u terecht voor de beste verf in de mooiste kleuren en alle benodigdheden. Onze klanten waarderen onze vakkennis en service. De opgedane kennis is van generatie op generatie overgedragen.

Waar vroeger het advies in de winkel werd overgebracht, gaat dat tegenwoordig via onze shop Verfstein.nl steeds meer online. Sinds 1954 zijn wij uw kleurmakers. Graag blijven wij dat ook in de toekomst. Of dat nu online of offline is. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar!


Bekijk Manifest