Unique Mode
Met onze passie voor mode en persoonlijke service streven we naar een kwalitatieve en duurzame winkelformule die een waardevolle relatie opbouwt met lokale klanten en leveranciers. Met onze toonaangevende stores en de gezelligste medewerkers dragen we bij aan levendige en toekomstbestendige winkelcentra die mensen een reden blijven geven om aankopen niet alleen online maar ook lokaal te blijven doen. Voel en beleef Unique Mode. Wij zien je graag in onze winkels of in onze shop.
De zekerheden van https://www.uniquemode.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Met onze passie voor mode en persoonlijke service streven we naar een kwalitatieve en duurzame winkelformule die een waardevolle relatie opbouwt met lokale klanten en leveranciers. Met onze toonaangevende stores en de gezelligste medewerkers dragen we bij aan levendige en toekomstbestendige winkelcentra die mensen een reden blijven geven om aankopen niet alleen online maar ook lokaal te blijven doen. Voel en beleef Unique Mode. Wij zien je graag!


Bekijk Manifest