de Zeepwinkel

de Zeepwinkel

We verkopen zeep en zeep gerelateerde producten. Al onze producten zijn diervriendelijk, plasticvrij en 100% natuurlijk. We zijn met name gespecialiseerd in alle huidtypen en huid gerelateerde problemen/uitdagingen
De zekerheden van https://dezeepwinkel.eu

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De Zeepwinkel is opgericht door mensen met een passie voor zowel een gezonde en frisse huid als een plasticvrije wereld. Over de afgelopen jaren zijn we ons steeds bewuster geworden hoeveel impact alles wat wij consumeren op de planeet heeft. Dit heeft geresulteerd in een steeds bewustere levensstijl. Onder andere het terugdringen van het overmatige gebruik van plastic! Een van de plekken waar relatief makkelijk voordeel behaald kon worden is; de badkamer.


Bekijk Manifest