Sybshop.nl

Sybshop.nl

Sybshop.nl heeft een compleet technisch assortiment voor zeer scherpe prijzen! Wij streven er na om producten van een goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden en dit tegen de beste service! Wij verkopen onze producten middels onze webshop, maar ook in onze winkel in Winsum (Frl.). Met een vast assortiment van meer dan 4000 verschillende artikelen -die wij op voorraad hebben in onze winkel- hebben wij altijd een oplossing voor uw klus! Mist u iets in ons assortiment? Neem contact op en wij gaan voor u op zoek!
De zekerheden van https://www.sybshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest