Flowthebrand
Jouw favoriete online fashion webshop!💌
★ Iedere week nieuwe Flow items❤
★ Levering binnen 1-2 werkdagen 📦
★ Whatsapp service: 06-159625233
De zekerheden van https://www.flowthebrand.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hi Babe,

Wij zijn Janne van den Elzen & Lieva Jansen de eigenaresses van www.Flowthebrand.nl. Wij hebben altijd een droom gehad een eigen bedrijf te hebben. Deze droom is op 16 juni 2020 uitgekomen!

We zijn uitgegroeid tot een snel groeiend e-commercebedrijf! Sinds 2020 staat het blij maken van meiden met de meest trendy & kwalitatief goede kleding, Sieraden & accessoires centraal!

We verzamelen de mooiste musthaves van dit moment. We geven onze klanten graag advies hoe je betaalbare items en verschillende stijlen met elkaar combineert.
We lanceren elke twee weken een nieuwe collectie, en gaan mee met de Flow trends van ieder seizoen.


Bekijk Manifest