Life Deco
Je heerlijk voelen in je eigen huis, dat is waar Life Deco voor wil zorgen. Wij gunnen iedereen een huis waar je je echt thuis voelt en daar zullen we alles aan doen met unieke decoratie die bij jou past! Dit doen we door met veel zorg en aandacht het assortiment van Life Deco vast te stellen. Decoratie is een gevoel, en dat gevoel moet goed zijn. Wij bieden alleen items aan waar we zelf een heerlijk gevoel bij krijgen en we hopen jij natuurlijk ook!
De zekerheden van https://www.lifedeco.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.