FineBubbels
FineBubbels biedt mooie champagnes aan die rechtstreeks van de kleinere champagnehuizen uit de champagnestreek afkomstig zijn. Wij verkopen geen grote merken maar alleen van de kleinere huizen die met veel liefde en passie hun champagnes produceren.
De zekerheden van https://www.finebubbels.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Nico en Sabrina van Roosmalen en hebben door de jaren heen een voorliefde voor champagne ontwikkeld. De afgelopen jaren hebben wij meerdere reizen gemaakt naar de champagnestreek op zoek naar de speciale champagnes van de kleinere champagnehuizen die uiteindelijk geselecteerd worden voor het assortiment van FineBubbels. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar iets specifieks neem dan gerust contact met ons op. Bruisende groet, Sabrina & Nico


Bekijk Manifest