Stoffen & Naaimachines Stael

Stoffen & Naaimachines Stael

Naaimachines Stael is een familiezaak met meer dan 70 jaar ervaring. Momenteel staat de 3e generatie aan het roer. Wij zijn gespecialiseerd in het herstel van naaimachines (alle merken) in ons eigen atelier. Daarnaast verkopen wij naaimachines, stoffen, breiwol, fournituren, handwerk, mode-accessoires (handtassen, juwelen, kousen,...) en nog veel meer. Vind je het niet bij ons, dan vind je het nergens!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze zaak. Wij willen onze klanten de beste service bieden: steeds gratis uitleg en 5 jaar gratis onderhoud bij aankoop van een naaimachine, snelle reparatie van naaimachines (alle merken), persoonlijk advies bij de aankoop van stoffen en fournituren, uittesten van nieuwe producten, zoeken naar leuke naai- en borduurprojecten, en nog veel meer. In de toekomst willen we onze service nog uitbreiden, bvb. door geven van workshops. Ook op onze webshop willen we zorgen voor de beste service: snelle verzending, snel antwoorden op alle vragen, constant toevoegen van producten, ...


Bekijk Manifest