retroxl.nl

retroxl.nl

Retroxl is een Nederlands online winkel die gespecialiseerd is in vintage en retro meubels, verlichting, keramiek, designglas en collectables. Breed scala aan unieke en authentieke items uit verschillende tijdperken zoals de 50´s, 60´s, 70´s, 80´s en 90´s.
lighting furniture design
De zekerheden van https://www.retroxl.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Retroxl hecht waarde aan duurzaamheid en is zich bewust van de impact van zijn activiteiten op het milieu en de samenleving. Retroxl hecht waarde aan hergebruik om zodoende de planeet te beschermen en bij te dragen aan een betere toekomst.


Bekijk Manifest