Lichtpuntjes
Webshop vol troostkaarten, troostgeschenken en troostpakketten bij verlies of bijzondere gebeurtenissen. Liefs door de brievenbus.
De zekerheden van https://www.licht-puntjes.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In ons leven krijgen we allemaal te maken met moeilijke momenten. We moeten afscheid nemen van dierbaren, krijgen te maken met ziekte of ontvangen ander slecht nieuws. Hoe groot of klein het verdriet ook is – het zijn momenten waarop het belangrijk is dat we elkaar steunen en zorgen voor lichtpuntjes in donkere tijden. Voor die moeilijke momenten biedt Lichtpuntjes troost. Een webshop vol kleine gebaren, om rechtstreeks te versturen naar iemand waar jij om geeft.

Door iemand die je liefhebt een klein gebaar te sturen, misschien juist op een onverwacht moment, kun je echt een lichtpuntje brengen in de duisternis ♡.


Bekijk Manifest