Herbal extracts

Herbal extracts

De basis van onze producten zijn planten en het wetenschappelijk verantwoord gebruik hiervan. Extracten uit planten zijn altijd in balans, dit in tegenstelling tot farmaceutische producten waarvan de kunstmatige balans een utopie is, waarbij bijwerkingen eerder regel dan uitzondering zijn.

Dit is de één van reden dat je met plantextracten van Herbal Extracts goed kunt slagen.
Samen met de begeleiding door het team van Herbal Extracts gaan we samen met u op zoek naar de beste structurele oplossing voor uw probleem.
De zekerheden van https://herbalextracts.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.