Stip & Bloem
Stip & Bloem heeft een uitgebreid assortiment aan gifts, lifestyle & stationery. Regelmatig nieuwe artikelen en een perfecte service. Dát is Stip & Bloem!
wrendale designs lunch & onderweg stationery
De zekerheden van https://www.stipenbloem.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Wendy (1973), getrouwd, heb een dochter en een inwonende schoonzoon, 4 katten en een Golden Retriever. Stip & Bloem bestaat al sinds 2008! In eerste instantie hobbymatig met o.a. zelfgemaakte kindertasjes (met naam). Sinds december 2009 richt ik mij full-time op Stip & Bloem. Het handgemaakte assortiment heb ik geleidelijk aan vervangen door een grote collectie aan gifts & lifestyle artikelen en stationery. Ik kan het inmiddels niet meer alleen: ik heb achter de schermen veel hulp van mijn moeder en ook mijn dochter werkt af en toe mee.


Bekijk Manifest