DMQ
DMQ opereert in de markt voor verlichting, waarbij de focus ligt op design armaturen. Dit loopt uiteen van inbouw spots tot plafond, vloer en tafel lampen. De producten worden toegepast in woonhuizen, kantoren en hotels. Projecten? We staan altijd open voor samenwerkingen met architecten, installatiebedrijven, aannemers, stukadoors of projectontwikkelaars. We delen graag onze kennis van dit vak en denken graag met jullie mee!
De zekerheden van https://www.dmq.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

DMQ is opgericht door Marc Aniba en Gerard de Zeeuw. De ondernemers zijn samen in 2009 begonnen met ondernemen in de internetbranche.

In 2018 is DMQ Verlichting opgericht en zijn de eerste stappen in de verlichtingsbranche gezet. Wij zagen met onze eigen verbouwingen in dat verlichting interessant, uitdagend en vooral leuk is, maar waren wij niet tevreden over het aanbod (matige kwaliteit).

Met DMQ stoppen wij onze ideeën en energie in design verlichting. Projecten? We staan altijd open voor samenwerkingen met architecten, installatiebedrijven, aannemers, stukadoors of projectontwikkelaars. We delen graag onze kennis van dit vak!


Bekijk Manifest