Tuinhero.nl

Tuinhero.nl

TOUT is een Frans woord. Het staat voor alles. En dat is precies wat wij jou willen geven. Alles. Er zijn heel wat spullen die je in het dagelijks leven nodig hebt. Batterijen, lampen, kaarsen, gereedschap, en zo kunnen we nog wel enige tijd doorgaan. Wij van TOUT willen je overal bij kunnen helpen. Voor ieder seizoen hebben we producten die je op dat moment nodig hebt. Uiteraard gaan we bij TOUT ook mee met de nieuwste trends, want als wij TOUT zeggen bedoelen we ook echt TOUT. En ook doet TOUT mee aan iedere feestdag die je je maar kunt bedenken? Internationale stroopwafeldag? Geen probleem! Kerst slaan we zeker niet over en ook Pasen vier je met TOUT!
De zekerheden van https://tuinhero.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.