Refurb Store
Refurbished.. daar krijgen wij een warm gevoel van!
Producten die een tweede leven krijgen en weer iemand anders kunnen verwennen tegen een mooie prijs!

Iedereen verdient een tweede kans. :)
De zekerheden van https://www.refurbstore.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Refurbished.. daar krijgen wij een warm gevoel van!
Producten die een tweede leven krijgen en weer iemand anders kunnen verwennen tegen een mooie prijs. :)

We willen ieder product een tweede kans geven en er voor zorgen dat iedereen hiervan kan genieten. Dat is ook de reden waarom wij een groot assortiment hebben van refurbished laptop tot aan refurbished smartwatches.

Ons doel is om alle soorten elektronica in ''Refurbished'' aan te bieden en de drempel voor aankoop zoveel mogelijk te verlagen met eerlijke prijzen en hoge garantievoorwaarden.

Wij willen graag ons steentje bijdragen voor een betere toekomst. En dat is goed mogelijk door ee


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.