Perry Vroege Bestratingen B.V.

Perry Vroege Bestratingen B.V.

Al sinds 2001 voert Perry vroege Bestratingen B.V. straatwerk projecten uit. Met ruim 80 mensen zoals stratenmakers en oppermannen realiseren wij dagelijks vele mooie straatwerk projecten. Omdat wij werken met koppels kunnen we die samenvoegen tot een grote groep stratenmakers oppermannen en machinisten, kunnen wij elk project aan. Wij zijn gespecialiseerd in de wegenbouw projecten zoals het maken van rotondes , werk bij het spoor en het leggen van machinale bestratingen voor gemeentes en grote aannemers.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.