Huidstraling
Huidstraling.nl is dé webshop voor huidverbeterende producten: Wij bieden een productadvies op maat met ons huidadvies op afstand door een huidspecialist. Wij bieden o.a. de merken: Alpha-H, Babor, Beauty Pillow, Synergie Skin, Medik8, Marc Inbane, Thoclor Labs, WiQo cosmetics, Lycogel, Oxygenetix, Phitex en PCA Skin
De zekerheden van https://www.huidstraling.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Huidstraling.nl is opgericht met als doel om iedereen te helpen aan de juiste huidverbeterende producten. Een gezonde huid zorgt voor zelfvertrouwen. Met mijn ervaring als huidspecialist help ik de consument graag met een passend product- en behandeladvies. Met een huidadvies op afstand bied ik klanten die verder weg wonen een uitgebreid huidadvies aan en voor klanten in de buurt een huidscan met de Visa huidscan. Deze zijn kosteloos bij aanschaf van huidproducten in de webshop.

Hopelijk tot snel in mijn webshop!

Stralende groet,

Marisa


Bekijk Manifest