deDump.nl

deDump.nl

Bij deDump.nl kunt u terecht voor al uw originele legerkleding, werkkleding, outdoorkleding, survivaluitrustingen, Airsoft en meer! Met onze bijzondere geschiedenis bieden wij u een garantie voor kwaliteit, uitstekende service en altijd de laagste prijs!
Anders dan andere aanbieders is deDump.nl ontstaan uit een vroegere legerdumpwinkel gevestigd in Rottevalle. Deze Militaire Dump was tot 2001 een bekend begrip in- én rondom Friesland! De ervaring die wij vanuit deze vroegere legerdump hebben overgenomen, onderscheidt ons op een unieke manier van andere legerkleding aanbieders.
De zekerheden van https://www.dedump.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.