Spaays
Spaays is gespecialiseerd in sous vide producten en apparatuur. Wij bieden jouw de een unieke combinatie. Geen frustratie meer in de keuken maar plezier, de keuze is aan jou!
Vers specialist van sous vide producten, Sous vide apparatuur, E commerce
De zekerheden van https://spaays.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Dankzij SPAAYS vind je een makkelijke methode (sous vide) en gezonde producten dat je dan weer meer ruimte hebt voor creatieve kook ingevingen! Maak je dus nu niet meer druk om wanneer iets gaar is of de structuur niet goed is NEE jij houdt je bezig met een eigen twist aan je gezonde basis te geven. Dus de keuze is aan jou. Spaays levert geen eindproduct maar helpt je doormiddel van onze producten en methode wel 90% op weg naar jouw gezonde basis in eten!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.