Jonger Oranje

Jonger Oranje

Jonger Oranje is het grootste voetbaltalentenplatform van Nederland! In samenwerking met scouts van diverse profclubs uit de Eredivisie, Eerste Divisie en Vrouwen Eredivisie krijgen jonge voetballers (jongens en meiden) de kans om hun voetbalkwaliteiten te laten zien op jaarlijks meer dan 200 evenementen door heel Nederland. Jonger Oranje helpt voetbaldromen waar te maken en bezorgt alle deelnemers een geweldige voetbalbelevenis!
De zekerheden van https://jongeroranje.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest