Blended Lifestyle

Blended Lifestyle

Blended Lifestyle is één van de nieuwste luxe merken op het gebied van thee- en koffieproducten. Opgericht om onze mede thee- en koffiedrinkers te voorzien van hoogwaardige luxe thee- en koffieproducten. Het van oorsprong Nederlandse merk biedt sindsdien een uiteenlopend assortiment aan theezeven, theedozen en diverse theeartikelen. De producten van Blended Lifestyle staan bekend om de verfrissende designs, luxe stijl en de hoogwaardige kwaliteit van het materiaalgebruik. Creëer net als vele anderen jouw perfecte blends en join the Blended Lifestyle.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.