Boothelden

Boothelden

Boothelden is één van de grootste online webshops voor watersportartikelen voor motorboten en zeilboten met kennis van zaken in combinatie met duidelijk en eerlijk advies en goede prijzen voor particulieren en business to business (B2B).

Boothelden is een onderdeel van Scheepswerf Achterbos Kok in Vinkeveen met meer dan 250 jaar ervaring. Wij hebben verstand van zaken en kunnen u adviseren met uw zoektocht naar het juiste product maar ook tijdens het inbouwen. U kunt er ook voor kiezen om het aangeschafte product op uw motorboot en zeilschip door onze scheepswerf te laten inbouwen.
De zekerheden van https://boothelden.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest