Clickeys.nl

Clickeys.nl

De Nederlandse webwinkel voor Mechanische Toetsenborden, Keycaps, Coiled Cables, Keyboard Lube en andere gerelateerde artikelen!

Alles voor Mechanische Toetsenborden vind je op Clickeys.nl. ✓ Alleen hoge kwaliteit producten ✓ Snelle service ✓ Gratis verzending
De zekerheden van https://clickeys.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Een aantal jaar geleden kocht ik mijn eerste mechanische toetsenbord en sindsdien is het "down the rabbit hole we go". Je bent er vast bekend mee ;). Een mechanisch toetsenbord brengt ongelooflijk veel mogelijkheden met zich mee, het veranderen van je keycaps of switches, het luben van je switches en stabilizers etc. etc.

Ik heb mijn eerste Coiled Cable besteld bij een particulier in Engeland omdat een dergelijk product in Nederland niet te verkrijgen was. De kabel was van goede kwaliteit, maar ik heb er wel enkele maanden op moeten wachten.

Dit is het probleem dat wij met Clickeys.nl willen oplossen.


Bekijk Manifest