Rustico Stones
We hebben de mooiste 3D wandpanelen voor u gezocht en.. gevonden!

Rustico Stones heeft een breed aanbod aan 3D Wandpanelen en Steenstrips voor zakelijke en particuliere omgevingen. Altijd aangeboden tegen scherpe prijzen en geleverd vanuit een grote, vaste voorraad.

De Wandpanelen en Steenstrips zijn direct te monteren op de muur en zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. Wij hebben verschillende soorten motieven en soorten steenreliëf, wat schilderen, sierpleisteren en behangen onnodig maakt.

Bekijk onze grote voorraad online of live in onze webshop. Alle producten zijn snel te verzenden in Nederland en België.
De zekerheden van https://www.rustico-stones.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.