Klala, Klippan à la Angélique

Klala, Klippan à la Angélique

Welkom in mijn webwinkel voor op maat gemaakte Klippan hoezen!
De Klippan bank is een prachtig strak model, dat met de juiste hoes helemaal tot z’n recht komt! Ikea heeft de Klippan bank niet voor niets al bijna 40 jaar in de collectie! Ook studenten waarderen de duurzame, solide constructie en de flexibele gebruiksmogelijkheden.
Met mooie meubelstoffen, ook naar uw eigen keuze, past de Klippan zeer goed in uw woonkamer of serre.
Door de juiste stofkeuze en een hoes die perfect past verandert je Klippan bank in een designbank!
De zekerheden van https://www.klala.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.