3D Modelleur VDEIJK

3D Modelleur VDEIJK

3D Geprinte Producten.
🚛Chassis |♻️Recyling | ⚠️Specials

🖥CAD Technisch Tekenaar Machinebouw.
modelbouw rc hobby 3d print
De zekerheden van https://3dmodelleurvdeijk.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Guido van der Eijk, oprichter en eigenaar van 3D Modelleur VDEijk. Mijn bedrijf is begonnen als ' uit de hand gelopen' hobby.
Ik run een website waarop ik mijzelf aanbied als Freelancer (zzp'er) CAD tekenaar voor metaal industrie. Bij mijn website heb ik een webshop waarin ik, de door mij zelf ontworpen en geproduceerde 3D prints verkoop. Hier richt ik mij voornamelijk op de modelbouw-wereld (in alle mogelijke schalen).
Daarnaast maak ik zelf ook miniaturen op aanvraag.
Kies een artikel uit het assortiment of dien een verzoek in, alles is mogelijk.

Tot snel ziens!


Bekijk Manifest