Stoffennl.nl

Stoffennl.nl

In onze webwinkel verkopen we stoffen en fournituren die we ook in onze fysieke winkel in Vroomshoop verkopen.
Vertel hier wat uw/jouw ervaring met ons was!
De zekerheden van https://www.stoffennl.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Moi Mi is een stoffen en handwerkwinkel die omkijkt en net dat stapje extra doet! Met ruim assortiment modestoffen, kinderstoffen en handwerkmaterialen.
Ik sta geregistreerd als erkend leerbedrijf om stagiaires het vak door te geven.
Mijn ondernemerschap is gebaseerd op sociale motieven.
Ik geniet van mijn vak, geniet van ondernemerschap, maar mijn echte drive is mensen helpen ontplooien in hun ontwikkeling.
Zo is er in mijn winkel verschillende dagdelen een Creatief Café, waar mensen tijdens het creatief bezig zijn elkaar ontmoeten en motiveren.
Want creatief bezig zijn is gewoon heel goed voor een mens!


Bekijk Manifest