Ted & Fred
Het merk Ted & Fred staat voor speels met een vleugje klassiek waar veel liefde en persoonlijke aandacht in gestopt wordt. En juist die aandacht is wat Ted & Fred speciaal maakt. Aandacht voor unieke houten producten, aandacht voor elke bestelling die binnen komt en persoonlijk aandacht voor iedereen die de moeite neemt om iets bij ons te bestellen of contact opneemt.

Bij Ted & Fred kan je terecht voor geweldige houten dieren wandhaken, siliconen speelgoed & meer.
De zekerheden van https://www.tedenfred.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.