Behang.nl

Behang.nl

Behang-nl is een bedrijf gestart in 1999. Sinds 2018 is er weer een online winkel waarop een groot aanbod behang kan worden bekeken en aangeschaft. Behang-nl biedt merken aan zoals ARTE, Hooked on Walls, Cole & Son, BN walls, Eijffinger, Dutch First Class, Elitis en nog veel meer! Naast een online winkel met een groot aanbod behang, hebben wij ook een fysieke winkel in Den Haag. In onze showroom hebben wij van alle merken boeken liggen, zodat ze makkelijk bekeken kunnen worden! Ook beschikken wij over een speciale ARTE inspiration shop. Wij hopen u een hele goede ervaring te kunnen bieden op het gebied van behang!
De zekerheden van https://behang.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij van Behang.nl staan voor u klaar! Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Ons doel is om iedere klant maximaal tevreden te stellen.


Bekijk Manifest