Bellaine
Natuurlijke, biologische en vegan verzorgingsproducten met de perfecte balans tussen natuur en wetenschap. Met liefde voor mens, dier en milieu.
De zekerheden van https://www.bellaine.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Transparantie, eerlijkheid, mooie resultaten en een elegante uitstraling, dat is waar Bellaine voor staat. Ik pak elk pakketje met zorg, liefde en een grote glimlach zo mooi mogelijk in, zodat elke bestelling als een cadeautje ontvangen wordt. Service en een eerlijk, deskundig en persoonlijk advies staan bij mij voorop en dat merk je als klant absoluut! Bij Bellaine ben je dan ook geen nummertje, maar wordt je écht gezien. Klanten blij maken met iedere bestelling, zodat ze met liefde en plezier terug komen; dat is mijn doel! Tot slot steun je er een kleine ondernemer mee, die een vreugdedansje doet bij iedere bestelling. Ik zeg win-win!


Bekijk Manifest