DeMeubelimporteur

DeMeubelimporteur

Op de meubelimporteur vind u de mooiste meubels direct uit de fabriek zonder tussenkomst van importeurs of groothandels. Wij werken met eigen fabrieken en kunnen daardoor u de mooiste meubels tegen de allerlaagste prijs aanbieden.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Onze meubels worden van mangohout gemaakt. De mangobomen die hiervoor gebruikt worden gaven vroeger vruchten (mango's). Als de boom oud wordt geeft deze steeds minder vruchten en wordt de boom omgekapt en op dezelfde plaats een nieuwe jonge mangoboom gepland. Zo zorgen we ervoor dat de meubels niet gemaakt worden van bomen die hier speciaal voor gepland zijn. Elk meubel wordt met de hand gemaakt en is dus uniek.


Bekijk Manifest