Foodies in Heels

Foodies in Heels

Foodies In Heels is hét platform voor tafeldekkend Nederland en België. Je vindt er de lekkerste en gezondste recepten en we leren je alles over het prachtig dekken van je eettafel. We verkopen een ruim assortiment van producten om je gasten een geweldige tafelervaring te geven; van borden tot glazen, van kandelaren tot tafellakens. Voornamelijk lokaal geproduceerd in Europa door middelgrote leveranciers waarbij aandacht voor het ambacht en het creëren van een uniek product hoog in het vaandel staan.
Tafelstyling Tafelaankleding Servies, glaswerk en tafellinnen
De zekerheden van https://www.foodiesinheels.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.