FitGun
FitGun is de specialist op het gebied van spierherstel en spierontspanning. Bij FitGun zijn jouw spieren in betrouwbare en vakkundige handen. Of je nou een fanatieke sporter bent of worstelt met lichamelijke klachten/blessures. Ons doel is om iedereen fit te krijgen en vooral fit te houden. Dit willen wij realiseren door middel van het gebruik van onze ergonomisch duurzame massage apparaten, die ontwikkeld zijn in samenwerking met sportartsen, fysiotherapeuten en sportmasseurs.
De zekerheden van https://fitgun.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.