Clay & Roots

Clay & Roots

Ontdek onze vaste planten, direct van de Nederlandse kweker! Door de jarenlange kennis van onze kwekers kies je voor een kwaliteitsplant van eigen bodem en steun je dit mooie vak. Vanuit onze familiebedrijven direct naar jouw tuin verstuurd. Vaste planten zijn gemakkelijk te verzorgen en komen ieder jaar terug in je tuin of in een pot op je balkon. Maak je leven een stukje groener, ook als je geen groene vingers hebt.
De zekerheden van https://clayandroots.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Marc en Iris, een ondernemend stel met veel liefde voor het kweken van planten. Marc is de vierde generatie in een kwekersfamilie en Iris is opgegroeid met een hart voor de agrarische sector. Wij leerden elkaar kennen op de agrarische hogeschool waar we beide studeerden en zijn inmiddels getrouwd.

In Clay & Roots werken wij samen aan onze passie. We geloven in de kracht van klein en inspireren je graag om je leven een stukje groener te maken, ook wanneer je geen groene vingers hebt. Dat doen we door samen te werken met Nederlandse kwekers en hun mooie planten direct voor jou beschikbaar te maken in onze online shop.


Bekijk Manifest