Elite CarCare

Elite CarCare

Elitecarcare.nl levert autopoetsproducten voor iedereen die zijn auto wil verzorgen. Van beginner tot ervaren detailer.

Ben je op zoek naar de beste auto poetsproducten voor het interieur of de lak van de auto? Dan biedt EliteCarCare.nl een uitkomst! Bij ons heb je volop keuze uit producten voor het schoonmaken van de auto van verschillende topmerken en in verschillende prijsklassen. In ons assortiment vind je autoshampoos, verschillende waxen en producten voor het reinigen van de autobekleding. Voor iedere fase van het autopoets proces hebben we een product dat aansluit! Of je nou op zoek bent naar een goede washandschoen of een polijstmachine, wij hebben het.
De zekerheden van https://elitecarcare.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest