Bramos Padel

Bramos Padel

Bramos Padel is een Nederlands padelmerk dat eigen padelproducten ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Wij verkopen eigen merk padelrackets, padeltassen en overige padelaccesoires
De zekerheden van https://bramospadel.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ondertussen zijn we bijna 2 jaar verder en blij om eindelijk onze producten live te hebben. Wij vinden het belangrijk dat onze padelrackets sterk zijn en lang meekunnen. Dit is namelijk vaak niet het geval bij de huidige parelmerken. Deze merken ontwikkelen rackets die vooral geschikt zijn voor de Spaanse padeltemperaturen. Een padelracket in Nederland heeft het een stuk zwaarder te verduren door de verschillende weersomstandigheden. Wij vinden het daarom belangrijk dat padelrackets extra sterk zijn. Daarnaast moet een padelracket makkelijk te bespelen zijn met veel comfort. Vandaar ook dat je vooral veel padelrackets met een rond racketblad


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.