Huisdierenspeciaalzaak.com

Huisdierenspeciaalzaak.com

Consumentenwebsite voor huisdieren als verlengstuk van DISCUS Veenendaal.
Een moderne grote huisdierenspeciaalzaak met gecertificeerde medewerkers en jarenlange kennis en kunde. DISCUS Veenendaal verzorgt de service en verzending voor klanten van www.treponti.nl, www.jean-peau.nl en petdental.nl.

Het service niveau online ligt op gelijke hoogte als in de winkel. Direct klantcontact en goede aftersales zijn vanzelfsprekend. De specifieke kennis is in huis over het gevoerde assortiment zijn aanwezig door het gebruik van onze eigen winkelmedewerkers.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.