Cora's Knit Knacks

Cora's Knit Knacks

Webwinkel met haakpatronen, garens en andere materialen om te haken. Tevens verschillende opties om zelf te leren haken. Daarnaast ook handgemaakte, gehaakte producten en haak ik op verzoek. Je vindt veel producten met kleur en met oog voor duurzaamheid.
garens haken
De zekerheden van https://www.corasknitknacks.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ooit begon ik met een klein winkeltje op etsy met een paar met de hand gehaakte producten. Zoveel als ik gegroeid ben is mijn winkel met mij mee gegroeid. Hierdoor zijn de gehaakte producten naar de achtergrond geschoven en juist de materialen, patronen en het anderen aanleren meer naar de voorgrond gekomen. Dit is waar ik echt van aan ga, het anderen aanleren van deze gave hobby en jou voorzien van mooie garens en vrolijke patronen!


Bekijk Manifest