Vajen’s deco gifts & more

Vajen’s deco gifts & more

Ken je het probleem dat steeds weer terugkomt? Wat zal ik nu cadeau geven?

In onze webshop vind je samengestelde cadeau sets , losse cadeaus én cadeautjes voor jezelf.

De cadeau sets zijn geschikt voor iedere gelegenheid én je ontvangt de set ingepakt en wel! Ieder product kan mooi ingepakt worden. Dat kun je heel makkelijk aangeven met maar 1 vinkje en jij ontvangt jouw cadeau ingepakt thuis!

Je kunt bij ons terecht voor te gekke woondecoratie, baby & kind items, mode accessoires en nog veel meer!
Woonaccessoires cadeauset Baby & Kind
De zekerheden van https://www.vajens.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.