Huisdieren.nl

Huisdieren.nl

Huisdieren.nl is een platform voor huisdieren-bezitters waar je alles voor je huisdier kan vinden, zoals voeding, speeltjes, verzekeringen etc etc

De overige 2 websites zijn:
www.huisdieren.be
www.automaticdogbrush.com

De websites zijn gereviewed en goedgekeurd door "thuiswinkel organisatie".
De zekerheden van https://www.huisdieren.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Huisdieren.nl/.be is het dierenplatform voor alle informatie, fun-filmpjes, en shop voor baasjes van huisdieren. De relevante informatie, het frisse uiterlijk en de filmpjes met mij & Obi maken Huisdieren.nl/.be onderscheidend in de markt. Huisdieren.nl/.be staat voor kwaliteit en biedt dan ook alleen kwalitatieve goede producten en diensten aan tegen een acceptabele prijs.


Bekijk Manifest