Baby Birthday To You

Baby Birthday To You

Baby Birthday To You Powered By The Shop Online Company B.V.
Lees hier de beoordelingen van onze klanten, bekijk gegevens van de webwinkel & controleer of ze veilig zijn.
Babycadeaus, Knuffels, Speelgoed
De zekerheden van https://babybirthdaytoyou.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ons doel is om jullie het perfecte cadeau te laten geven zodat je niet lang hoeft te zoeken naar het leuke en ideale cadeau. We pakken het ook nog eens super leuk voor je in. Hoe leuk is het om een (kraam) cadeau te ontvangen met een prachtige, gepersonaliseerde doos eromheen. Deze doos kun je mooi als decoratie in de babykamer zetten en hier spulletjes indoen zoals sokjes of haar spulletjes.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.