Mokken Bedrukken
Wij zijn het bekendste adres waar u mokken kunt laten bedrukken. Bij ons kunt u de mokken per stuk personaliseren, de prijzen zijn inclusief het full colour bedrukken en inclusief BTW. En heel handig, bijna al onze mokken zijn vaatwasser-bestendig!

Maak nu een mok met een eigen ontwerp, voor jezelf of om cadeau te doen. Mokken met naam of mokken met tekst kunnen ook prima ingezet worden als bedrijfsgeschenk, ter promotie van een product of als leuke attentie voor trouwe klanten.
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.