deCryptohulp.nl

deCryptohulp.nl

Het geven van advies en coaching bij het investeren in cryptocurrency
De zekerheden van https://www.decryptohulp.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

deCryptohulp.nl is opgericht in januari 2022. Het idee ontstond uit een eigen behoefte aan hulp bij het bepalen van het juiste koop/verkoop moment. Daar is deCryptohulp.nl vindt dat mensen beter beschermd moeten worden tegen de zeer volatiele koersschommelingen van cryptovaluta. Niet voor niets is de slogan ‘verstandig investeren, laat je adviseren’. Door mensen in Jip en Janneke taal te adviseren over het investeren in cryptovaluta probeert deCryptohulp.nl valkuilen te voorkomen, stress weg te nemen, tijd te besparen, betere koop- en verkoopmomenten te kiezen en meer zekerheid te creëren.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.