Just Pillows | Kussens op Maat

Just Pillows | Kussens op Maat

Met meer dan 10 jaar ervaring mogen wij ons dé specialist in het maken van kussens op maat noemen. Wij besteden uiterste zorg aan de productie van de kussens, op basis van puur vakmanschap en liefde voor het vak.

Je kunt er van verzekerd zijn dat wij al onze kussens op professionele wijze maken en de hoogste eisen stellen aan de kwaliteit. Dit kun je terug zien in de afwerking van onze kussens en onze vele tevreden klanten!

Op onze inspiratie pagina kun je vele voorbeelden zien wat wij eerder hebben geleverd. Of het nu voor een restaurant, cafe of voor in de tuin is, wij willen iedereen de ultieme zitcomfort laten beleven!

Team Just Pillows
De zekerheden van https://www.maatwerkkussens.be

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest