PyroProducts
PyroProducts is een webshop gespecialiseerd in het leveren van pyro gerelateerde producten. Onze visie is het verbeteren van het plezier van de pyro's doormiddel van een breed assortiment en kwalitatief hoogwaardige producten die betaalbaar zijn voor iedereen.
De zekerheden van https://www.pyroproducts.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

PyroProducts is met een jaar op markt enorm gegroeid, en dat vereist goed ondernemerschap. Ik ben Mikki van der Lee. Oprichter van PyroProducts. Ik wist het al jaren... ik wilde een webshop. En op 23 oktober 2021 was het dan eindelijk zover. PyroProducts opende zijn deuren. We maakte een knallende start en waren binnen no-time uitverkocht. Het afgelopen jaar hebben we grote stappen gezet om PyroProducts beter te maken en daarbij klant tevredenheid en service op nummer 1 te zetten. En dat is gelukt! Ik ben als oprichter erg gedreven om er nog een veel groter succes van te maken met vele mooie producten in de toekomst! Bedankt MEDE-PYRO'S!


Bekijk Manifest