Model-kits
Plastic modelbouw bouwmodellen van hoge kwaliteit én bekende merken zijn voor de laagste prijs bij de Model-kits online winkel te bestellen. Wilt u graag een mooi model van uw favoriete auto, boot, militair, motor, vliegtuig of vrachtwagen in de vitrine of op de kast?. Het is natuurlijk nog leuker als dat model zelf gemaakt is. Het geeft een meerwaarde aan het model en het is erg leuk om te doen. Modelbouw is een hobby voor jong en oud. Ons assortiment bouwdozen omvat kleine en grote bouwpakketten, makkelijk en moeilijk te bouwen.
De zekerheden van https://www.model-kits.nl/
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.