Forcys
Forcys is al meer dan 30 jaar een IT specialist voor elke klant, voor zowel particulier als zakelijk. Voor elk probleem bieden wij u de oplossing. Heeft u problemen met uw computer of laptop? Of misschien is het netwerk in uw huis of bedrijf niet stabiel. Maak een afspraak voor een advies op maat.
computers laptops refurbished laptops
De zekerheden van https://forcys.nl/webshop

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Forcys Computers houd zich bezig om alle klanten te voorzien van de beste kwaliteit computers, laptops & onderdelen.
Onze klant staat voorop, op wat voor manier dan ook. Jullie vragen, wij bieden aan! Zit je gewenste product er niet tussen?
Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen om te zien of wij wat voor je kunnen betekenen.
Forcys hanteert een snelle afhandeling van bestellingen en retouren, niet goed geld terug!


Bekijk Manifest